Українська акторка, гумористка, зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець поділилась спогадами із підписниками та показала свій незвичайний виступ. Це не гумористичний концерт, це - лірика, яка зачепить кожного до глибини душі.
Архівний відеоролик опублікувала артистка на своїй сторінці в Instagram.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео Кравець читає вірш про почуття та стосунки.

"Друзі з фан-клубу нагадали, як це було в 2015, здається... Проект @Вірші. Листа. Джаз@ від @svitloconcert. Белла Ахмадуліна. Тоді це був новий досвід і перший вихід за межі звичного жанру. Пам'ятаю, як було цікаво і трохи страшно. Як під водою з аквалангом. Хвилююче відчуття занурення в глибину текстів. Треба повторити як-небудь", - підписала відео актриса Олена Кравець.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під відео в коментарях велика кількість людей захопилися її творчість і підтримали добрими словами.
"Дуже проникливо!! І так по справжньому, ви розумниця. Я заслухались", - написала Тетяна.
"Як чудово читаєте!!! Талановита людина талановита в усьому!", - додала Ольга.
"Реально зачепило".
"Оленка Ви дуже зворушливо і проникливо читаєте! Дуже порадували, спасибі Вам величезне! Ви молодчинка!Буду рада почути у Вашому прочитання ще, що те новеньке! Браво!", - коментують інші шанувальники під відео.

Нагадаємо, старша донька Олени Кравець Маша здивувала кардинальною зміною іміджу, зовсім по-дорослому.

Раніше Знай.uа повідомляв, актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець прокоментувала чутки про свою майбутню політичну кар'єру. За словами артистки, вона не збирається змінюють сферу діяльності.

Також Знай.uа писав, Маша Кравець в черговий раз здивувала схожістю зі знаменитою мамою.