Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нові фото, які здивували і повеселили її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала найближчих друзів, серед яких опинилася і Нателла Крапівіна, якій приписують роман з Лободою.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку можна побачити Світлану Лободу, яка позує в білому костюмі, під піджаком якого нічого немає, тільки вузький чорний ліфчик. Поряд з артисткою стоїть її дочка Єва, далі йде український дизайнер грузинського походження Бічолла Тетрадзе, також на фото є продюсер Лободи Нателла Крапівіна і її дочка Софія. Практично всі вони у білих вбраннях.

У підписі до фотографії Лобода написала: "У моєму житті друзі – це люди, які зі мною понад 10 років... це люди в білому. @bicholla, @natellakrapivina, @sofia_krapivina". У коментарях до цього фото Нателла Крапівіна написала: "Понад 10 життів, я б сказала", що знову викликало чутки про можливий роман Світлани з Нателлою.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.