Скандальна українська співачка Світлана Лобода вразила шанувальників аж занадто відвертим вбранням.

Світлана Лобода на "Новій хвилі"
Світлана Лобода на "Новій хвилі"

Артистка опублікувала в Instagram фото у блискучій чорній міні-сукні з широким поясом. Але дописники Лободи звернули увагу на її дуже глибоке декольте, яке трохи оголило груди виконавиці.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка давно живе і активно будує кар'єру в Росії, останнім часом дає багато приводів для різних чуток. Однак жоден з них зірка особисто не підтвердила.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лобода
Лобода

Лобода завжди дипломатично уникає прямих запитань в інтерв'ю. У популярної виконавиці є дві доньки. Старша – шестирічна Євангеліна – не залишилася ні для кого секретом. На той момент у мами був чоловік, який і допоміг у зачатті доньки. Проте після розлучення все частіше почали говорити про її лесбійство і дивне ставлення до дівчат в цілому.

З усіма чоловіками вона себе веде з помірною відвертістю і фліртом, однак гучних стосунків вже не було доволі довгий час. У Лободи є продюсер Нателла Крапівіна. Дівчині вже не раз приписували романи і вона сама не заперечувала минулого роману з Діаною Арбеніною. Однак багато що змінилося. Лобода у своєму кліпі "суперзірка" піднімає тему фемінізму і цілується з дівчиною.

Як повідомляв раніше Знай.ua, російський шоумен Максим Галкін розмістив у мережі нове сімейне фото, де він позує з дружиною Аллою Пугачовою, сином Гаррі та донькою Лізою. Знімок опублікований на сторінці гумориста в Instagram.

Максим Галкін
Максим Галкін

"У тата з мамою вечірній вихід", - підписав допис Галкін.

Під дописом з’явилось безліч здивованих коментарів щодо неприродно молодого вигляду Примадонни: чи то захопилася фотошопом, чи то зробила чергову пластичну операцію. Шквал емоцій викликав свіжий вигляд Примадонни.

Також Знай.ua писав про те, що Світлана Лобода похвалилася декількома образами, а фанати порівняли її з Мадонною і Леді Гагою.