Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася з райських Мальдів і вже встигла дати кілька концертів у Росії. Так, артистка вирушила в Пітер, похвалившись кількома відвертими сценічними костюмами.

"а ти до Санкт-Петербургу готовий ? 🔥", - поцікавилася Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Карколомна !!!😍👍❤️🌺🌹", "Щось поголовно всі голі знаменитості, вони співають або свої принади показують, набридло.", "Передостаннє фото схожа на Мадонну", "Гага, так? Хороший проект. Схоже", "Жалюгідна пародія Леді Гаги ))".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.