Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучій та співачці Регіні Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував другу частину весільного відео, від якого сльози навертаються на очі від розчулення.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як уже відомо, Тодоренко і Топалов розписалися в кінці минулого року, коли Регіна була на останніх термінах вагітності. Тепер же парочка вирішила відзначити весілля, оскільки у них його все ще не було.

У ролику можна побачити, як зоряні закохані святкують найкрасивіший день їх спільного життя. Вони разом з гостями співають, танцюють, веселяться як можуть, а наречена, як видно, змінила кілька нарядів за свято. До того ж, шанувальники назвали Регіну Тодоренко найкрасивішою нареченою Instagram, і з цим важко не погодитися. Одним словом, фанати не приховують свого захоплення і засипають парочку привітаннями та побажаннями.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.