12 липня в Одесі відбулося відкриття щорічного кінофестивалю. Цьогорічний фестиваль став ювілейним - він проходить вже 10-ий раз. Захід традиційно проходить в Одеському академічному театрі опери та балету.

На червоній доріжці гості демонстрували свої вбрання, адже на фестивалі строгий дрес-код і необхідно було обрати вечірній образ. На урочистій церемонії відкриття Одеського міжнародного кінофестивалю 2019 зірки у своїй більшості віддали перевагу сукням в підлогу в спокійних теплих і пастельних тонах. Однак дехто вирішив в прямому сенсі виблискувати на червоній доріжці і продемонстрували вбрання, посипані паєтками. Серед них – Леся Нікітюк та Анна Завальська.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У своєму блозі в Instagram Леся Нікітюк показала, як збиралася на фестиваль. Вона вийшла на червоний хідник однією з останніх, тому що запізнювалася. Їй вдалося зібратися за 20 хв.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Відома українська співачка Джамала також опублікувала фото, на якому позує в Одесі, куди прибула на міжнародний кінофестиваль. Як видно на знімку, для червоної доріжки фестивалю Джамала вибрала яскраве плаття незвичайного фасону, яке як би зшито зі шматочків рожевої і салатової тканини на бежевому фоні. Волосся артистки розпущене в красивій укладці, а на її обличчі акуратний вечірній макіяж.

На цьогорічний фестиваль запросили не тільки зірок кіно та шоу-бізнесу, й відомих українських блогерів. Зокрема, захід відвідали Діана Глостер та Олександра Пустовіт. Вона з чоловіком також вразили багатьох стильним вбранням. Саша обрала надзвичайно елегантну чорну сукню й вирішила зібрати волосся.

Нагадаємо, переможниця шоу "Холостяк" вигуляла Добриніна і шикарне плаття на Одеському кінофестивалі.

Як повідомляв Знай. ua, Єфросиніна "просмажила" Вакарчука у новому інтерв'ю: деталі, про які ви точно не знали.

Також Знай. ua писав, що зірки Беверлі-Хіллз зустрілися через 20 років.