Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася стильним кадром, відправившись в Лос-Анджелес зі своїм новим коханим, саунд-продюсером Black Star Inc Єгором Глібом. Так, артистка приміряла вузькі сині джинси, білий топ і масивні чорні кросівки, прибравши волосся у високий хвіст. Варто відзначити, що під час відпочинку Кароліна не виставляла знімки і сторіс, а шанувальники почали переживати.

"Як дівчисько!!!!", "Не впізнати!😉 👍🔥Кохання Вам до лиця, Кароліна!!!😉💗💖❤️", "Кароліночка,сильно скучили❤ Дуже красива! Вам личить засмага🔥", "Дівчинка прям:)", "Все зрозуміло🙄....Кароліна перетворюється на підлітка,зашибісь👍", "Красуня, але кроси 👎", "В таких бутцах тільки футбол ганяти або кому-небудь по обличчю...", "Ну це грубе взуття, ну як так? Блін , піпєц повний".

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також заінтригував коментар до посту популярного весільного агентства, яке займається оформленням розкішних і дорогих урочистостей в США: "Приємно було познайомитися дякую за гарний вечір, сподіваюся скоро побачимося. Артему і дівчаткам привіт! Інна". Не можна виключати, що Ані планує нове весілля незабаром.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.