Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила трепетне фото з маленьким сином Іваном, позуючи в ніжно-жовтому платті. Так, артистка відправилася на відпочинок в Одесу, підтримуючи на зйомках коханого чоловіка Юрія Горбунова, який грає одну з головних ролей у гумористичному серіалі "Великі вуйки".

"Вечірні забави :) шоу мильних кульок by mama :) #одеса#наморі", - поділилася радістю Осадча. Фолловери залишилися в захваті: "Клас 😍 яке атмосферне фото ❤️", "Тобі дуже підходить роль ведучої, але роль мами набагато більше❤️😊", "Щасливі моменти", "Що може бути прекрасніше для дитини!!! Так просто..мильні бульбашки..", "Мама може все....", "Магія❤️", "Казково", "Мама найкращий аніматор🙌👏", "Ось воно, щастя!)", "Дуже миле фото😊".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще