В ході проведення фіналу Вімблдону мільярдер Джефф Безос з'явився на публіці з 49-річною телеведучою Лорен Санчес. Підприємниця вкрала серце у 55-річного засновника Amazon.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лорен всього на рік старша від колишньої дружини знаменитого американця. У місцевих ЗМІ взялися обговорювати, хто ж така Лорен Санчес, що зайняла місце поруч з людиною, стан якого більше, ніж у 114,8 млрд. доларів.

Американська журналістка познайомилася з Джеффрі три-чотири роки тому. Один одному їх представив колишній чоловік Лорен. Але, також подейкують, що Санчес і Безос познайомилися, коли мільярдер звернувся в компанію телеведучої, щоб реалізувати зйомку з повітря для своєї приватної аерокосмічної контори Blue Origin.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

До свого розлучення Безос злітав з Санчес відпочити. У свою чергу Санчес супроводжувала мільярдера на церемонії "Золотий глобус" у 2018 році. Тоді вона змогла уникнути уваги фотографів.

Хтось із наближених до засновника Amazon розповів ЗМІ, що Санчес полонила його своїм характером, "схожим на ігристе вино".

"Лорен відноситься до того типу жінок, які в 49 років зберуть навколо себе подруг, стрибнуть у вертоліт і відлетять веселитися на фестиваль Coachella", - повідомив інкогніто американського глянцю.

Нагадаємо, що Джефф Безос піддався злому хакерів через смартфон.

Як повідомляв портал Знай.ua, рейтинг другий рік поспіль очолив глава Amazon Джефф Безос.

Також портал Знай.ua писав, що Безос вирішив недовго гуляти після розлучення.