Очільник компанії Amazon, один з найбагатших людей у світі, Джеф Безос розлучається з дружиною Маккензі через зраду.

Цю інформацію повідомляє видання Radar Online.

Журналісти дізналися, що останні вісім місяців Безос зустрічався з Лорен Санчес, дружиною впливового голлівудського агента Патрика Уайтселла.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Стало відомо, що найбагатший у світі чоловік таємно відправляв коханку на курорти на своєму приватному літаку, надсилав їй непристойні повідомлення і селфі еротичного характеру.

Нагадаємо, що компанія Amazon визнана найдорожчою у світі, а її засновник Джефф Безос вже цілком зрозуміло став найзаможнішою людиною у світі. Так, за оцінками журналістів, вартість компанії на початок нинішнього року становить близько 800 млрд доларів.

Крім того відзначається, що мільярдер входить до топ-30 найбільших власників нерухомості у США. Відомо, що засновник Amazon та члени його сім'ї володіють величезною кількістю об'єктів нерухомості.

У самому передмісті Сіетла Безос володіє відразу двома будинками загалька площа, яких складає 5,3 акрів. За даними Wall Street Journal, він за цю нерухомість в 1998 році він заплатив 10 мільйонів доларів.

Раніше портал писав, що незважаючи на заборони і санкції, на всесвітньо відомому торговму майданчику Amazon.com продаються товари із символікою "ДНР". З цього приводу посольство України в США звернулося до засновника інтернет-магазину Джеффа Безоса "з наполегливим закликом" зняти з сайту такі товари.

Крім Amazon.com аналогічний "лист щастя" було відправлено і керівництву компанії eBay Inc - повідомляє Посольство України у США на сторінці в Facebook.

Amazon.com - глобальна торгова онлайн-платформа, що продає різні товари в усі куточки світу. Перелік того, що можна придбати на Амазоні склав би не один том, але все ж існують деякі обмеження з продажу, так, заборонено торгувати німецькою свастикою, символікою терористичних організацій, зокрема угруповання ІГІЛ.

Як повідомляв "Знай.ua", щоб продемонструвати своє нове творіння, Білл Гейтс приніс на презентацію г*вно.

Також "Знай.ua" писав, що медики шокували діагнозом засновника Microsoft.