Днями американський мультимільярдер Білл Гейтс оскандалився незвичною технічною інновацією.

Білл Гейтс
Білл Гейтс

У Китаї, на виставці інновацій, Білл Гейтс представив унітаз, що працює без води. Для того, щоб продемонструвати принцип його роботи, Гейтс виніс на сцену зразок фекалій.

Про це повідомляє Telegram-канал MDK та публікує відповідні фото.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Такий наочний експеримент "оцінили" користувачі мережі, і одразу ж кинулись коментувати скандальну витівку Гейтса.

"З жиру біситься, немає куди діти мільярди", - пишуть одні.

"Це цінний винахід, це прогрес, через пару десятків років такий унітаз буде в кожному домі", - апелюють інші.

Нагадаємо, засновник Microsoft Білл Гейтс вперше за довгий час поступився у першості найбагатших людей світу. Тепер найзаможнішим у рейтингу журналу Forbs став співвласник Amazon Джефф Безос.

Про це свідчать дані відомого видання.

Стан Безоса оцінюється на даний момент в $160 млрд, у Гейтса - $97 млрд.

Як писав раніше Знай.ua, днями світ потрясла трагічна звістка про смерть співзасновника легендарної корпорації Microsoft Пола Аллена.

Однак нещодавно медики після проведених досліджень спромоглися пояснити причину смерті підприємця, передають ЗМІ із посиланням на дані у свідоцтві про смерть Аллена.

Причиною смерті Пола Аллена став септичний шок, повідомляють медики.

"Ми отримали свідоцтво про смерть Аллена, і воно свідчить про септичний шок та імуносупресію, як причину смерті ... однак все це було явним результатом його раку", - йдеться у повідомленні.

Згідно з документом, смерть співзасновника Microsoft була зафіксована 15 жовтня о 12:35 за часом Західного узбережжя США у медичному центрі Сіетла, штат Вашингтон.

Зазначається, що імунітет Аллена був критично пригнічений через одну з форм лімфоми.

Також Знай.ua писав про те, що експерти авторитетного американського фінансово-економічного журналу Forbes склали рейтинг топ - 25 держав, де проживає найбільша кількість мільярдерів.