2 жовтня цього року Microsoft запустила четверту частину культової гоночної аркади Forza Horizon. Horizon 3 була дуже популярна і вкрай позитивно сприйнята в суспільстві гравців, а Forza Horizon 4 повторила і перевершила успіх своєї попередниці, так як в нову частину додали безліч цікавих функцій.

Проте навіть з разрушаемостью об'єктів, гра залишилася аркадою, що не може не радувати геймерів. Всього за один тиждень кількість гравців перевищила два мільйони. Для порівняння: State of Decay 2 знадобилося два тижні, щоб зібрати стільки ж гравців. Компанія не очікувала такої популярності. Повідомляється, що практично всі видеоблоггеры позитивно оцінили гри, а критики поставили новинці високі бали.


Microsoft також зазначила, що велика кількість гравців за перші сім днів – не єдине досягнення Forza Horizon 4. Нова частина гоночної серії Microsoft отримала найвищі оцінки серед усіх ексклюзивів Xbox поточного покоління згідно Metacritic. Вельми вражаюче досягнення для розробників з Playground Games, які відомі завдяки успішним проектам.
Forza Horizon 4 доступна в магазині Microsoft Store на консолях Xbox One і Windows 10-комп'ютерах, так що гра охопить ще більше геймерів, які принципово грають тільки на комп'ютерах.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.иа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.иа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.