Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила поділитися власними секретами краси і гарного самопочуття, адже фанати довгий час просили її про це. Так, артистка закликала пити більше води, розповіла, навіщо потрібна сода і пояснила, чому треба у уміватися "жіночою травою".

"Всіх з новим робочим тижнем! Ви мене часто запитуєте про мої секрети, ділюся з вами деякими з них! 😘

Мій секретний ранковий рецепт: шавлія. Не тільки п'ю, але і вмиваюся. Це жіноча трава, що володіє чудовими цілющими властивостями, про це все можна прочитати в інтернеті. Дуже класне вплив на шкіру, особливо якщо ви схильні до подразнень, алергій та іншого. Шавлія вбиває різноманітні бактерії на шкірі, так що добре і зовні і внутрішньо.

Ну і звичайно чайну ложку соди з гарячою водою ніхто не відміняв. Ще корисно залужувати організм водою з лимоном, тільки лимон повинен бути свіжий і випити воду необхідно протягом 10 хвилин, тому що потім він стає кислотою і втрачає луг, на скільки не знаю.

А взагалі найкращий засіб від усіх хвороб - це вода, я зрозуміла що 80% хвороб можна вилікувати водою, содою і сіллю, тому пийте чисту природну воду! Я свою воду беру в джерелі в Пущі-Водиці під землею, потім заморожую і це зовсім інша солодка вода. Всі інші води в пляшках мають всередині антибіотик, відповідно для мене це мертва вода. Тільки з натурального джерела, але джерело повинен бути чистим, так що рекомендую!", - поділилася жіночими таємницями Могилевська. Фолловери залишилися в захваті і почали дякувати виконавиці, а деякі навіть розповіли, як доглядають за собою.

Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".