Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним фото зі зйомок рекламної кампанії відомого бренду косметики, позуючи в дуже відвертому вбранні. Так, артистка приміряла облягаюче боді світло-салатового кольору, виставивши напоказ не тільки тонку талію, але і масивні груди.

"В літній період,особливу увагу приділимо детоксикації шкіри.
Унікальні засоби для мене поза конкуренцією з першого знайомства!
Натуральні компоненти, миттєвий і тривалий ефект і розкішні аромати💚", - поділилася емоціями Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті і засипали Дашу компліментами: "Афродіта💚", "Шикарна Даша)😍😍😍", "Суппер шкіра", "Ви най-най))))❤️@da_astafieva".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийшла на екрани 14 лютого.