Молода коханка співака Віктора Павліка, яка також є його концертним директором, 25-річна Катерина Реп'яхова заінтригувала прихильників натяком на заручини і весілля. Так, у своєму Instagram-сторіс дівчина опублікувала фото, на якому позує з обручкою на безіменному пальці.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"З якого приводу зйомка. Хто вгадає, подарую подарунок", – заінтригувала фанатів Реп'яхова, а також показала, як разом з коханим позує перед камерами. Ба більше, Катерина засвітила сукню, яка дуже нагадує весільну. А буквально за кілька днів до цього дівчина зробила двозначний натяк на те, що готова прожити з артистом до старості. "І в радості, і не в радості. По дорозі будь-якій і до старості", – наголосила вона.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Шанувальники в коментарях побажали щастя парочці, зазначивши, що вони відмінно виглядають разом. "Ви мені дуже подобаєтесь, як пара! Такі милі. Щастя вам", "Будьте щасливі і любіть один одного", "Я бажаю щастя вам! Щастя в цьому великому світі", – написали фоловери.

Нагадаємо, Віктор Павлік кинув дружину заради молодої коханки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що легендарний Віктор Павлік зібрався в Раду.

Також портал "Знай.uа" писав, що сина Віктора Павліка рятували всією Україною.