Віктор Павлик знаходиться у відносинах з 25-річною дівчиною Катериною. Зараз вони готуються до весілля.

Про це повідомляють джерела, пише Клатч.

Варто відзначити, що вперше музикант одружився ще в 18 років на дівчині Ліді. Від першого шлюбу у нього народився син Олександр, який пізніше пішов по стопах батька і став артистом.

Віктор Павлік
Віктор Павлік

Друга дружина Павлика - громадянка Узбекистану Світлана. У шлюбі з нею Віктор прожив вісім років, у них народилася дочка Христина.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Третя дружина артиста Лариса була танцівницею в ансамблі Тернопільської філармонії, з нею у Павлика з'явився син Павло.

Інсайдер розповів, що зараз Павлик перебуває у відносинах зі своїм концертним директором 25-річною Катериною Репяховою. На підтвердження цього, на сторінці Катерини Репяхової багато фотографій з артистом, які вона супроводжує emoji з сердечками.

Також ми побачили райдер Віктора Павліка, де вказано номер класу люкс або напівлюкс з великим двоспальним ліжком, у якому він розміститься з Катериною Репяховой (саме в такому формулюванні).

На своїй сторінці в Instagram Катерина в шапці профілю написала, що вона заручена, а в профілі ми знайшли знімок, на якому можна побачити обручку на безіменному пальці правої руки у дівчини.

Раніше Знай.ua повідомляв, українців напали на Полякову, Павлика і інших співочих депутатів у Раді.

Також Знай.ua писав, Лоліту знайшли в кущах з одним.