Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже незвичним для себе образом, позуючи в США. Так, артистка приміряла коротенькі білі шорти і топік з довгими рукавами, засвітивши розкішну фігуру на безлюдному пляжі.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери почали засипати кумира компліментами: "Такий грайливий погляд, тигрицця😻😻🔥", "Тіна Григорівна, що ви з нами робите?🤤❤️🔥", "Неперевершена", "Так і маниш😍🔥", "Ля, яка гарна цяця 😍😍😍😂", "А погляд який🔥 Григорівна - ти зводиш з розуму💕 Що ж буде далі???)", "Вогняна🔥", "Прекрасна😍", "Ти мене полонила💔", "Це дуже красиво😻".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.