Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже незвичним для себе образом, позуючи в США. Так, артистка приміряла абсолютно прозору сіру сукню, засвітивши розкішні груди і схудлу фігуру.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna". - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті і засипали кумира компліментами: "Така легка і тендітна🌌", "Богиня цього світу 😍 Так авторитетно стала🔥", "Карколомна 😍🔥", "Божественно🍑😍", "Уля-ля, Тіна Григорівна, ви запалили і розпалюєте з разу в раз 🔥🙏", "Ти як ангел тут, дуже ніжна і сексуальна😻💫🔥", "Дуже красива😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Як русалонька💕", "Русалка вийшла на берег💖".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.