Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко часто радує шанувальників або відверитми зізнаннями на сторінці в Instagram, то спільними фотосесіями з чоловіком, російським музикантом Владом Топаловим, а також не поспішаючи розкриває подробиці своїх нових проектів, демонструє фото сімейних буднів і показує всю свою сім'ю, повідомляє Politeka.

Регіна та Влад нарешті обмінялися клятвами в любові і вірності, закотивши в честь цього пишне свято в Італії. До цього дня закохані готувалися дуже довго, адже це мав бути їх ідеальний день.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тодоренко шокувала фанатів

Весілля, схоже, зірки вирішили гуляти три дні! Спочатку всіх чекав велику сімейну вечерю - Регіна і Влад зібрали запрошених ввечері, щоб відзначити початок свята і закотили веселий бенкет. А ось вже на другий день відбулася довгоочікувана церемонія, проте основне свято подружжя вважали за краще приховати: через кілька годин гості видалили всі опубліковані відео. Також, судячи з кадрів, другий день став тематичним.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Тодоренко шокувала фанатів

Цього разу знаменитість опублікувала цікаві фото, якими показала свої весільні образи. А в підписі до знімків розповіла про фотографа, який знімав торжество.

На одному з фото Регіна позує в милій весільній сукні з довгою білою фатою. Вона стоїть на балкончику, а за її спиною видно неймовірний морський пейзаж. Регіна відпустила фату на вітер, і вона майорить на всю довжину, а в руках наречена тримає невеличкий букетик. На другому фото телезірка постала вже в іншому весільному платті, вона стоїть на красивих сходах вілли, де Тодоренко і Топалов святкували весілля. У підписі до знімків молода жінка розповіла про фотографа, який назнімав півтори тисячі фото з молодятами.

Фанати в захваті

Фанати в захваті

Фанати в захваті

Раніше також знаменитість опублікувала цікаве відео, а в підписі до нього розповіла деякі подробиці майбутнього весілля. Основною його родзинкою буде італійський стиль.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко виклала в мережу ще кілька фото з казкового весілля

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Тодоренко у весільній сукні згадала минуле

Також портал "Знай.ua" писав про весілля Тодоренко і Топалова, яке відбулося в Італії