Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео з Сорренто, Італія, де 3 липня пройшло їх з Владом Топаловим розкішне весілля. Так, артистка вирішила розповісти, як готувалася до свята, а ще порівняла себе і коханого з садом і віллою.

"#свадебныйМарафон - це невелика розповідь про те, як одна маленька дівчинка з селища Котовського(Одеса) намріяла весілля в Сорренто.
Ми дуже довго думали, вибирали країну і місце, де хотіли б зіграти наше весілля. Хотілося, щоб це було казково красиво, як у кіно! Коли я вперше побачила фотографії Вілли Astor в Сорренто, я зрозуміла, що саме тут хочу провести весілля! До того ж, Італія дуже знакове для нас з ВМ місце, адже майже рік тому десь у морі між Сицилією і Сардинією він зробив мені пропозицію! Якимось чарівним чином вілла Astor стала живим втіленням нас і наших характерів. Вілла – це Влад, така ж сувора, з прямими лініями, як і його характер, але в той же час вишукана та дуже світла. А сад дуже схожий на мене. Трошки божевільний, з хаотично розкиданими деревами, звивистими доріжками і дзвінким співом птахів. Але вілла без саду була б звичайним будинком, а сад без вілли – просто красивим садом. І тільки разом вони знаходять гармонію і сенс. І я впевнена, що це місце стало своєрідним символом нашої любові! Тепер я знаю, в цьому житті МОЖЛИВО ВСЕ!", - поділилася зворушливою історією Тодоренко.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.