Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила поділитися з фанами загадковим фото з дивною емоцією.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

На фото дівчина зображує яскраве бажання чого-небудь, продемонструвавши те, що вона не тільки гарна співачка, але і непогана актриса.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Хочу. Хочу - це чарівне слово. Психологи радять уважно прислухатися до бажань дитини і допомагати проявити малюкове "хочу" максимально. Це допомагає у дорослому житті чіткіше формулювати свої мрії, цілі і досягати бажаного." - поділилася Ольга.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Далі вона попросила своїх фоловерів поділитися своїми бажаннями.

В коментарях шанувальники висловили всі свої "хочу":

"Хочу в дружини Олю Цибульську. Шкода, що посада не вакантна", "Хочу з Ольгою Цибульською на море", "Сексі", "Хочу, дуже хочу потрапити на ваш концерт, я була на атлас вікенді, але це не ті емоції, як тільки на вашому концерті, я дуже захоплююся вами", "Така цікава фотка, у мене теж така була, мені тоді муха в рот потрапила, точно так само виглядав", "Чарівна".

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати всі: яскраві подушки в салоні, посмітні наліпки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.