Старша донька найбільш скандальної телеведучої і народного ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл ніколи не відрізнялася скромною поведінкою, в протилежність до своєї зіркової матері. Ось і цього разу вона поділилася відео з танцювального залу. Відповідне повідомлення дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

"Був наш власний SYTYCD. Моє експериментальне соло. Насолоджуйтесь"- написала Злата Мітчелл на звичній для неї англійській мові.

На відео вона виконує досить зухвалий танець і викликає захоплені крики в танцювальному залі.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

В коментарях фоловери підлітка стали засипати дівчину компліментами:

"Дуже сильно", "Гармата", "Мась , це просто нереально круто", "Злата, красуня", " З першого перегляду відразу запало в душу, готовий переглядати мільйон разів. Це щось неймовірне. Дуже красиво", "Це нереально", "Ти розумничка! Це красиво".

Відзначимо, що після цього донька Ольги Фреймут поділилася пікантними кадрами в танцювальній формі.

"З цього світу" - написала Злата.

Коментарі і тут вибухнули від захватів і компліментів в бік підлітка.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут заінтригувала спортивним фото з танцювальним тренером Яною Заєць. Передплатники понадіялися, що телеведуча візьме участь у шоу "Танці з зірками".

Раніше повідомлялося, що Оля запросила до себе приму-балерину Катерину Кухар і вони провели час на диванчику за цікавим заняттям.

Також, знаменитість радикально розділила всіх людей на дві категорії, чим не на жарт розлютила українців.