Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Спокусливі фото співачки частенько з'являються на її сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз 37-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників спокусливим декольте.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яку Надя опублікувала в мережі, вона постала на огляд публіки в довгому темному платті, яке повторило всі соковиті вигини тіла. Цей наряд підкреслив не тільки красиву фігуру співачки, але і пишний бюст. Волосся Мейхер розпущене і злегка розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж. Артистка стоїть в оригінальній позі з розкинутими руками, вона млосно дивиться в камеру. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.