Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила похвалитися знаковою подією з власного життя. У кадрі вона скаче в жовтому вбранні з лимоном в руках.

Могилевська портрет
Могилевська портрет

Справа в тому, що на сторінці виконавиці зібралося більше мільйона підписників і вона вирішила поділитися своєю радістю.

Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Нас сьогодні мільйон і я хочу подякувати ВаМ! Подякувати за вашу любов, за ці роки підтримки, за те що нам з вами цікаво разом, за те, що так багато щасливих моментів, які пов'язані саме з вами! На честь цієї події я готова на все, ну, майже" - поділилася Наталя.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Далі вона попросила шанувальників написати свої заповітні мрії в коментарях і вона з командою виконає найкреативніші з них.

На відео Могилевська танцює і співає в лимон пісню "Дівчина на мільйон", після чого під веселу музику з'їдає імпровізований "мікрофон" на камеру.

"Я пройшла все: тричі герой Танців з зірками, двічі герой Фабрики зірок, 10 разів герой програми Шанс, але це... Мої крила тепер нікому не обрізати. Взагалі, я збиралася з'їсти два лимони. Як думаєте, чому? Головне, щоб до того часу він не засох" - жартує Наталя.

В коментарях шанувальники написали свою думку на такий незвичайний спосіб святкування мільйона підписників:

"Розумничка. Завжди на висоті", "Милашенька Наталочка", "Ви - прекрасна людина і талановита співачка. люблю Вас!", "Захоплююсь вами", "Смішне відео", "Здорово! Ви супер! Вітаю", "А очі то очиськами, які гарні, красуня."

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".