Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила поділитися з фанами фото без макіяжу і розповіла про довіру.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

На фото дівчина позує з чашкою кави і в одязі, схожому на ночнушку. За геолокації можна помітити, що Цибульська знаходиться у Львові. А хештєги дають зрозуміти, що у Олі все добре з гумором, так як один з них свідчить: "І ненафарбована страшна, і нафарбована".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я тобі довіряю якщо: 1. Ти бачив мене без мейк. 2. Якщо дозволяю взяти себе за руку. Дівчата, допоможемо хлопцям розуміти нас краще! Продовжуй список" - написала Цибульська.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

В коментарях дівчата прислухалися до пропозиції Олі, а хлопці написали свою думку:

"Якщо він бачив мене без мейку, то мені на нього начхати.", "Якщо жалієш мене після важкого робочого дня, і подаєш мені вечерю", "Якщо я без мейку, то я втомилася від нього. До довіри це не має відношення", "Ви супер", "Коли прокидаюся з думками про тебе... Мою інтуїцію важко обдурити.... або мій, або ні", "Олю, ви шикарна."

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати всі: яскраві подушки в салоні, помітні наліпки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.