Романтичного реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. Так, переможцем шоу стала дівчина на ім'я Даша Квіткова.

Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

Не так давно Даша розповіла про ніжності і Добриніну варто задуматися над цим. Дівчина опублікувала свої одкровення на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Не можу без ніжності. Коли її немає, мені хочеться сховатися у свій маленький панцир, згорнутися калачиком і мовчати. А коли її отримую, хочеться віддати все за одне, мурчати котом і цілуватися носиком. Хочеться піклуватися і зверх-обіймати. У вас теж так?" - ділиться Квіткова.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В коментарях моментально стали відзначатися шанувальники пари:

"Гарні фото. Красиво позуєш, ну і лайк фотографу...", "Сорочка фотографа?", "Даша, яка ви стильна", "Це людські цінності ! Бережи їх і кохання разом з Микитою!", "Іноді так сумно від цього ", "Ваша пара надихає", "7 років заміжня, і кожен день хочеться мурчати і віддавати", "Дуже ніжно,я тебе обожнюю"

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як сімейне гніздечко в'є.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.