Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучої та співачки Регіна Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував милий кадр з весілля з Регіною. А у підписі до світлини Влад розповів, що відчуває після цього весілля.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Після вчорашнього концерту Металіки, сьогодні хочеться лежати, бажано в прохолодному місці, тихо мовчати і думати про хороше. Сьогодні всі мої думки знову в Італії. Як же хочеться назад. Я б ніколи не подумав, що скажу це, але я дико скучаю. Думав, що це свято для жінки… виявилося, я сильно помилявся! Було неймовірно! Наша @villa_astor просто не відпускає мене. Як же хочеться туди зараз. Утрьох. Триматися за руки і гуляти по саду. А потім в прохолодному будинку готувати обід і грати з малим. А у вас є місця, куди хочеться повернутися?", - написав Топалов.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.