Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі рекламне фото, яке розкритикували її прихильники.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Каменських позує в джинсах і блакитному топіку з джинсового курткою зверху. На поясі в неї біла сумка-бананка, на шиї масивні прикраси, а на обличчі яскравий макіяж. На плече Настя закинула величезний раритетний магнітофон, який притримує однією рукою, а другою вона вчепилася в заплетене волосся.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

У підписі до фото Каменських написала: "Друзі, влаштуємо невеличкий флеш-моб? Пишіть в коментарях, яку останню пісню ви прослухали. Давайте ділитися крутими треками і робити світ ще музичнішим! А @laysukraine вже наповнили літо музикою, створивши круті пачки, адже кожна з них створена за мотивами ваших улюблених музичних напрямків".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.