Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом часто публікує на своїй сторінці в Instagram відверті знімки, пише Рoliteka.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр на якому вона позує в майці на тонких бретелях і з магнітофоном на плечі. Волосся співачки затягнуте в високу косу, ця зачіска дуже личить виконавиці.

Артистка таким чином закликала прихильників своєї творчості до флешмобу.

"Друзі, влаштуємо невеличкий флеш-моб? 😉 Пишіть в коментарях, яку останню пісню ви прослухали 🎧 Давайте ділитися крутими треками і робити світ ще музикальнішим!🎶 А @laysukraine вже наповнили літо музикою, створивши круті пачки, адже кожна з них створена за мотивами ваших улюблених музичних напрямків 🤩", - написала виконавиця.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фанати з радістю підтримали заклик зірки і засипали її сотнями коментарів із назвами улюблених треків. Менш ніж за годину в мережі фото зібрало близько шести з половиною тисяч лайків.

"Где загадка,Настя?!вся на показ...не интересно даже", - коментує користувач.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Серед найпопулярніших музичних композицій українців: Champion - Bishop Briggs, Сплин - Моё сердце, Shawn Mendes,Camila Cabello-Senorita, OneRepublic "Rescue Me", Zivert - Life, Natan - Не скучай, RSAC-NBA.

Дехто із відчайдушних фанів наголосив, що слухає тільки хіти Насті Каменських, потішивши самолюбство української зірки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.