Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила чорно-білий кадр з новенької фотосесії для популярного глянцю L'Officiel Ukraine. Так, артистка позувала на даху лише в трусах з завищеною талією і коротенькому топіку, виставивши напоказ голі груди.

Кадр артистка вирішила ніяк не підписувати, але фолловери засипали її компліментами, у тому числі чоловік Потап: "🔥🔥🔥🔥", "Ефектно 🔥🔥🔥💋", "яка апетитна", "Красуня😍😍😍", "Ви красуня", "Нереальна 🔥🔥🔥🔥🔥", "Вау,немає слів!Шикарна😘😘😘", "Яке фото сексуальне❤️🔥🌹", "Даа фігура the best🔥", "Просто Сексі!!!", "Гарне фото".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.