У Лос-Анджелесі відбулася прем'єра довгоочікуваного фільму "Одного разу в Голлівуді", режисером якого став знаменитий Квентін Тарантіно. Ця подія, звичайно ж, не обійшлася без ефектної появи головних персонажів кінострічки - Леонардо Ді Капріо і Бреда Пітта, а також і самого автора.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, на червоній килимовій доріжці до них приєдналася ще одна головна героїня фільму Марго Роббі. Селебріті справили справжній фурор своїми ідеальними образами.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що Марго серед зіркових колег виглядала як прекрасна біла квітка. На прем'єру фільму актриса одягла вечірню сукню молочного відтінку, яку доповнила розкішними голлівудськими локонами і глибоким декольте.

Нагадаємо, Квентін Тарантіно підтвердив, що незабаром збирається піти з кінематографа. Режисер збирається присвятити весь вільний час написанню книг і театральних п'єс.

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарного Елвіса Преслі в новому фільмі зіграє улюбленець Тарантіно.

Також портал Знай.uа писав, що культового режисера Тарантіно звинуватили в найстрашнішому через новий фільм.