Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, на якому завзято виконувала вправи разом зі своїм тренером Андрієм Хомицьким. Так, артистка зізналася, що після довгої перерви їй було важко працювати над собою, а ще засвітила розкішне тіло в облягаючих лосинах.

"Довга перерва не перешкода!
М'язи трошки в шоці, а я щаслива🥳 переходь на сторінку до @khomytskyi_official і ти побачиш всі наші вправи 💪🏼
Тримаємо форму разом😘", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Ти молодець ... 👌🏻👌🏻👌🏻" , "хто ж цей мачо поруч????", "Що за стогони", "Ти так красиво стогнеш🔥🔥🔥🔥😍", "Я думала тренер лисий з BRAZZERS))))", "Молодець,Настя! В тонусі потрібно тримати себе навіть вагітним))", "Звуки вогонь 🔥 👍🏻😅".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.