Популярна українська гумористка, зірка "Дизель шоу" Вікторя Булітко, порадувала фанатів повідомленням про те, що вона візьме участь у зйомках нового сезону проекту "Танці з зірками".

Зірка в соціальних мережах зізналася, що раніше її всі запитували від чого у неї такий гарний настрій. Деякі навіть запідозрили Віку у вагітності та підготовці до весілля. Однак, як повідомила сама акторка, вона була в гарному настрої, так як погодилася вийти на головний паркет країни.

Про це Булітко написала на своїй особистій сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Так, так і ще раз так! Я братиму участь в шоу "Танці з зірками" на 1+1! Саме тому я була така щаслива, а ви мені всі: "Вагітна" і "Заміж". Ні! А ось так проходили зйомки нашого промо. Обіцяєте за мене голосувати?", - підписала відео Вікторія.

Зазначимо, шанувальники засипали її приємними коментарями, запевнивши, що обов'язково будуть її підтримувати: "Так, тільки за вас", "Ух ти! Супер! Звичайно буду голосувати за вас, Вікуля! Ви розумниця", "Ти порвех всіх".

Нагадаємо, Танці з зірками: стали відомі перші імена учасників нового сезону.

Як повідомляв Знай.uа творці КВК віднімуть шоу у Маслякова: за що судяться "веселі і кмітливі".

Знай.uа писав, Маша Єфросиніна показала найгарячіші моменти інтерв'ю із зіркою Дизель шоу.