Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже незвичним для себе образом, позуючи в США. Так, артистка приміряла чорний купальник, впершись сідницями в опорний стовпчик мосту.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Дівчина вам точно 34?😍🤤 20 ось моя відповідь❤️🔥", "ойойой пощастило ж комусь🤤😏😻!!!!", "Спека, гарячеее 🔥💣😻", "Ааа, бомба - ракета🔥😻", "Тінааааа🔥🔥🔥", "Дика кет🐾🖤", "Поза тигриці,погляд орлиці😻🔥", "А де валеріана, а? Без заспокійливого на це шикарне фото просто неможливо дивитися 😍💔🔥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.