Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраві фото, на яких з'явилася в незвичайному образі разом з чоловіком Юрієм Горбуновим.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, Катя і Юра вирушили в Нідерланди, а вже там вирішили пройтися на пляж. Як видно, Катя вийшла на прогулянку в чорно-біло-смугастому платті, а Горбунов у білій сорочці, видно, що парочка чудово проводить час. У підписі до фото телеведуча написала: "Неймовірний пляж у Гаазі! Теплих днів у Нідерландах не багато, тому в будь-який спекотний день всі йдуть на пляж. Вода все одно холодна, але це нікого не лякає. Ми купатися не пішли, хоча з собою купальник мала, на всяк випадок". Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати фото.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.