Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію розкішний кадрів, позуючи в одній з чотирьох своїх весільних суконь, небесно-блакитного кольору з глибоким декольте. Так, артистка не тільки засвітила масивні груди і розкішну віллу, але ще й заінтригувала прем'єрою кліпу на пісню "Непобедима".

"Скоро !!! #ПРЕМЬЕРАкліпу #НЕПОБЕДИМА 💙💙💙 Безмірна кількість романтики, любові і щастя 🤗🤗🤗", - поділилася радістю Гросу. Фолловери не пройшли повз: "Дуже-дуже гарна бджілка🔥😍", "Плаття🔥", "Красуня😍", "Божественно вродлива😇", "Чудова!!! Захоплення 👏🏻", "Дуже шикарно ........", "Шикарна😍😍а плаття взагалі супер принцеса😘😘", "Сукня незрівнянна! 😮 Диво! 😍👍", "Як Білосніжка з казки❤️", Фея👍👍💥💥👍👍💥💥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.