Популярна українська співачка Даша Астаф'єва опублікувала манливе лірик-відео на пісню "Основний інстинкт". Відповідне відео з'явилося в YouTube.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Новий кліп відрізняється від попередніх відеоробіт Даші. Режисером нового відео став молодий фешн-експериментатор Іван Ковпак. В ролі оператора-постановника виступив фотограф Ярослав Бугайов, відомий своєю співпрацею з топовими українськими дизайнерами.

"Все це прийшло ще під час першої зустрічі, наша співпраця — це синергія, єдиний вайб, який вдалося зловити і зафіксувати", — розповідає режисер.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наголошується, що Астаф'єва не вперше залучає до роботи над своїми проектами молоді команди. Вона зазначає, що їй подобається їх особливий нерв і свіжий, "незамыленный" погляд на звичні речі.

"Так склалося, що за час роботи над цим лірик-відео, я познайомилася і посотрудничала з усіма, хто був у мене “у планах”. Вже стає нормою те, що я повністю довіряюся таланту молоді і ні краплі не шкодую про це. Так сталося і з командою Івана Ковпака. За час зйомок і навіть після них ми прожили незабутнє моменти і емоції. Іноді, кожному з нас, не заважає розслабитися... щоб потім стати сильним! Закохуйтеся і не соромтеся!", — зізнається Даша.

Нагадаємо, груди Астаф'євої ледь помістилася в еротичне боді.

Як повідомляв Знай. ua, Астаф'єва захопила своїми товстенькими пухнастиками.

Також Знай. ua писав, що гаряча Астаф'єва в підземці розкрила головний секрет.