Українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь, яка найбільше відома по шоу "Аферисти в мережах", на сторінці в Instagram часто ділиться подробицями роботи, відпочинку та особистого життя. На цей раз вона опублікувала серію забавних фотографій з собакою на ім'я Фрося. Про це повідомляє Clutch.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Короткометражка про Фросю: помаФросила і кинула (поцілувала і втекла)", — дотепно підписала публікацію Олена-Крістіна Лебідь.

На фото співачка позує у чорних подертих джинсах, стильній блузі зі зміїним принтом і сонцезахисних окулярах. Образ доповнила маленька чорна сумочка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шанувальники активно відреагували на публікацію і написали в коментарях безліч компліментів і Олені-Крістіна Лебідь, і собачці: "Красуні", "Щось песик не задоволений від того, що його фотографують))", "Ви такі милі", "Класна собака", "Симпатюля собачка, як і її господиня".

Нагадаємо, що наречена Розенко вивалила в мережу пікантне фото з коханим-політиком.

Як повідомляв портал Знай.ua, наречена віце-міністра Розенко змусила коханого зробити "це" на камеру.

Також портал Знай.ua писав, що наречену Розенко помітили в гарячих обіймах молодого режисера.