Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. На сторінці Крістіни в Instagram частенько з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. І цього разу телеведуча опублікувала забавні фото, на яких позує разом з Розенком, на яких видно, що парочка весело проводить час.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, Крістіна похвалилася, що вони з коханим зробили миле селфі на тлі заходу сонця таким чином, що промені освітлюють обличчя. При цьому парочка торкається носами, вони дивляться один на одного закоханими очима і ось-ось поцілуються. Телезірка у підписі до фото зворушливо зізнається в коханні Розенку. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати новий пост Крістіни.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.