Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. Цього разу пост Бабкіна розчулив його фоловерів.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Річ у тому, що Бабкін опублікував коротке відео, на якому він влаштував крихітному синові концерт прямо на кухні. Сергій сидить за столом з гітарою в руках і тихенько грає крихітному синочку, який влаштований на столі в затишному ліжечку. У підписі до фото Сергій Бабкін написав: "Вечірній Кухонник (наголос на -У-). Є квартирник, є природник, є дашник, а у нас кухонник". Шанувальники просто в захваті від такого милого відео і засипають Сергія компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Сергій Бабкін налякав фанатів новим фото в соцмережі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сергій Бабкін став "Лицарем XXI століття".

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.