Як було відомо, знаменитий екс-холостяк Нікіта Добринін і його кохана Дарья Квіткова зовсім нещодавно літали в Париж. Там вони вирішили відзначити день народження Даші. Після цього дівчина поділилася зі своїми фанатами подробицями їхнього спільного життя.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що головний герой популярного шоу "Холостяк 9" спростовує міф про проект – свою любов можна знайти і навіть зберегти теплі відносини.

У своєму профілі в соціальній мережі Instagram 21-річна Квіткова опублікувала спільне фото, на якому вона зображена з червоною трояндою в руках. До того ж, вона розповіла своїм фоловерам, що життя з колишнім учасником проекту їй дуже подобається. Вони добре проводять вільний час разом, при цьому неважливо де вони знаходяться.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Мені подобається, що ми можемо стояти в дощовому місті, їсти шаурму під навісом, тому що страшенно голодні, і обігріватися місцевим багаттям із бочки. Можемо в супермаркеті купити сир, вино і фрукти, впасти на траву або вуличний парапет, не боячись забруднитися, і насолоджуватися краєвидами міста. Можемо танцювати на вулиці, сміятися до болю в животі і не приховувати своїх почуттів... Можемо одягнутися в найкращі вбрання і пройтися по червоній доріжці. Можемо купити квиток на літак і полетіти на наступний же день... Я б в тисячний раз прийняла від тебе троянду. Щаслива, що все так", – підписала пост кохана Нікіти.

Нагадаємо, що Дарья Квіткова розповіла, що їй бракує у відносинах.

Як повідомляв портал Знай.ua, переможниця шоу "Холостяк" показала спокусливі фото з відпочинку.

Також портал Знай.ua писав, що Нікіта Добринін вразив мережу своїм "шостим" пальцем.