В Україні стартував десятий сезон вокального шоу “Х-фактор”, який вийде в ефір на каналі СТБ 14 вересня. Вже завершилися зйомки кастингів і відібрані 122 учасника у тренувальний табір, де вирішуватиметься подальша доля кожного конкурсанта. Оля Полякова зайняла одне з суддівських крісел і в ексклюзивному інтерв'ю Знай.uа розповіла про конкуренцію з Настею Каменських і можливості участі старшої доньки Маші в шоу.

Оля Полякова
Оля Полякова

Всім відомо, що Маша Полякова, під стать своїй зірковій мамі, займається вокалом і має вже певні успіхи у цій нелегкій справі. Однак, Ольга стверджує, що на шоу "Х-Фактор" вона б її не відпустила. Принаймні зараз.

"Вона зараз не готова, і сама це знає. Якщо вона буде готова… Я їй дозволяю робити, що вона хоче."

Маша Полякова
Маша Полякова

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Полякова впевнена, що зараз у доньки інші плани, так як вона познайомилася з відомою українською моделлю Аллою Костромічовою та цілком занурився у побудову модельної кар'єри:

"Вже другу зміну знаходиться в модельному таборі: найкраще робить вакуум живота, вже схудла на 4 кілограми і хоче підкорювати подіум. Тому, я думаю, що вона швидше піде не в “Х-фактор”, а в “Топ-модель по-українськи”."

Полякова запевнила, що у неї немає конкуренток. Незважаючи на те, то поруч з нею в суддівському кріслі сидить карколомна Настя Каменських. Нещодавно, Ольга поділилася фото, де запропонувала шанувальникам вибрати, хто красивіша, чим породила справжню війну серед фанатів.

Згадуючи цей випадок, Полякова сміється:

"Це ж така чудова витівка! Це ж соціальні мережі і хайп, це те, чого чекають усі, і у нас це вийшло - такої кількості коментарів я давно не пригадаю! Взагалі, вважаю, що Настя - одна з найкрасивіших жінок не тільки в нашій країні. Я легко ділюся визнанням і дуже критична до себе. І я не вважаю конкуренткою Настю. Ми ж різні! І взагалі в нашому шоу-бізнесі нам всім вистачить місця. Всім! Україна - величезна і прекрасна країна. Тут не вистачає співачок і співаків, не вистачає зірок. Нас мало. Ми - колеги, а не конкуренти!"

Нагадаємо, раніше Оля Полякова заінтригувала фанів пікантним знімок в бікіні на яхті. Зірка показала кубики преса і свої довгі ноги!

Як повідомляв портал "Знай.uа", український телеведучий Ігор Кондратюк ексклюзивно розповів про повернення в журі "Х-фактору".

Також "Знай.uа" писав, що "Х-фактор" 10 сезон наштовхнув лідера Ріаnобой Дмитра Шурова на несподівані одкровення.