Коли відома українська телеведуча робить серйозний вираз обличчя, всім стає страшно. Фотографам під час показів, учасникам проекту "Топ-модель по-українськи", а іноді навіть напарникам Алли на знімальному майданчику. Так, як вона це робить — секрет.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вельми суворий погляд Алли Костромічевої однозначно вартий стікерпаку. Як подивишся — здригаєшся. При всьому при цьому з суворого образу ведуча виходить за секунду – і ось перед нами знову весела і дуже добра Алла. І ось про те, як їй даються такі перевтілення, дівчина розповіла під час ранкового прямого ефіру однієї з українських радіостанцій.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Взагалі-то в житті я гарна, – сміється ведуча Нового каналу. – Але з нашими учасниками треба тримати образ – інакше слухатися не будуть. Це як у школі. Хороший викладач – він який? Правильно, строгий. А моє завдання на проекті "Топ-модель по-українськи" – навчити, передати знання майбутнього покоління моделей. Різками ми учасників не б'ємо, тільки поглядом."

Друге місце, де Алла застосовує свій супервзгляд – це подіум під час показу.

"Мені часто кажуть, що я люблю вбивати фотографів поглядом, – каже Костромічева. – А знаєте чому у моделей завжди суворе обличчя без натяку на усмішку? Щоб не відволікати увагу від колекції. Модель не повинна перебирати на себе погляди глядачів показу. Вся увага має бути зосереджена на вбранні і дизайнері. Виняток – покази білизни. Ось ангели Victoria Secret, навпаки, повинні посміхатися та іскрити."

Як Алла дивитиметься на учасниць нового сезону проекту "Топ-модель по-українськи"? Побачимо вже 30 серпня. Прем'єра сезону о 19:00 на Новому каналі.

Нагадаємо, Полякова кинула виклик Каменських, двом красуням тісно на "Х-Факторі".

Як повідомляв Знай.uа виграла шоу, але ледь не програла життя: зірка "Супермодель по-українськи" показала важку хворобу.

Знай.uа писав, Оля Полякова — про "Х-факторі", захоплення доньки та хайпи з Каменських: "Це ж така чудова витівка!".