Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно артист виставив трепетне селфі з дружиною Сніжаною, ніжно обіймаючи кохану. Так, артист збрив свою фірмову бороду, а ще намагався підняти настрій шанувальникам в дощовий день.

"Доброго ранку! 😉 І нехай за будь-якої погоди ваш ранок буде добрим і сонячним!☀️ ", - поділився радістю Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "З кожним роком молодієте😁👍щастя, добра і кохання. Хай Ангели Вас оберігають💓", "Чудесні 🔥", "Класнючі такі", "Яка все-таки у вас прекрасна усмішка!", "Мілашки", "Щастя Вам і здоров'я. Любові і удачі !!!😍😘❤️💙💛", "Красиві.🙌❤️🙌", "Бабкіни, вибачте за фамільярність, я ВАС обожнюю!!! Дай ВАМ, БОЖЕ, тільки світлих днів!!! Друзі, Ви круті!!!👍🤗😉".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.