Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже незвичним для себе образом, позуючи в США. Так, артистка приміряла короткі шорти і топ з довгим рукавом, засвітивши схудлу фігуру.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери взялися коментувати: "ХОЛОДНА Й СЕКСУАЛЬНА😍😍😍", "🤤🤤🤤 ІДЕАЛЬНО🤤🤤🤤", "
І на розум приходить пісня: «Я готовий цілувати пісок, по якому ти ходила, ой лежала».😂Гаряча Тінка 🔥🖤", "Серцеїдка😍", "Не хочу бути нав'язливою, але ви така запаморочлива😂😂", "Така серйозна кішечка😍😍😍", "Красива😍", "Навіщо аж прям так в душу заглядати?😍 кішка. Неймовірно красива🖤", "Тигриця😻🔥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.