Відомий український кліпмейкер і продюсер Алан Бадоєв розповів, що топові артисти країни заробляють не менше трьох млн доларів.

Таке зізнання про своїх підопічних він зробив в інтерв'ю Андрію Остапчуку.

"Це завжди по-різному, рік у рік не доводиться. У цілому, будь-який топовий артист, яким є Макс Барських, так чи інакше три мільйони доларів має заробити на рік", – зазначив він.

Крім того, Бадоєв розкрив заробіток української співачки Tayanna (Тетяни Решетняк), від якої, як зізнається продюсер , у нього "біжать мурашки по шкірі".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Якщо Максима треба було любити і виховувати, то Таню потрібно любити і прибирати все те, коли її не любили, як жінку перш за все. Я думаю, що (вона заробляє. – Ред.) близько 300 тисяч доларів на рік, але вони вкладаються. Але це не дуже круто – буде більше, повірте", – зазначив він.

Бадоєв додав, що артистці не вистачає лише часу, щоб вийти до рівня Барських. Він пояснив, що у TAYANNA сегментований ринок слухачів. Вона співає виключно українською мовою, а треки не створюють свідомо модними, оскільки вони мають "жити довго".

Нагадаємо, Полякова кинула виклик Каменських, двом красуням тісно на "Х-Факторі".

Як повідомляв Знай. ua, багатогранна Трегубова з "Х-Фактора" розкрила всі карти про себе.

Також Знай. ua писав, що Полякова і Каменських вбили Іраклі Макацарія на Х-факторі.