Відома російська балерина Анастасія Волочкова дала відповідь своїм хейтерам, які створюють про неї фейки і чорні пости в соціальних мережах. Зірка у відповідь заявила, що її попа виглядає набагато гарніше за обличчя "цих неповноцінних".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В одній з останніх публікацій в Instagram балерина розмірковує на тему того, як вона справляється з "безпардонно злитим" на її адресу потоком негативу, в тому числі через її підтягнуту фігуру, яку багато хто "не можуть пережити".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Мені надсилають фото облич цих "письменниць". Без сліз не поглянеш, вибачте... Моя попа красивіше за обличчя цих хворих. Але вони ж і квитки купують на мої прем'єри, щоб гидоту написати", — написала балерина.

Вона висловила впевненість, що якщо у людини є краса в тілі і душі, то її обов'язково треба показувати і в цьому немає нічого поганого.

"Любляча мене людина захоплюється мною, як і ті люди, які знають мене особисто", — додала Волочкова.

Нагадаємо, Волочкова в бікіні хотіла зробити еротичне фото, але вийшло як завжди.

Як повідомляв Знай.uа Волочкова в Греції пустилася у всі тяжкі: шпагати, хованки в пальмах і дикі танці.

Знай.uа писав, Волочкова в крихітному бікіні зганьбилася шпагатом з пальмою: фото не для вразливих.