Шоумен Стас Барецький розповів, що запропонував американській актрисі Дженніфер Еністон зіграти одну з ролей в його новому фільмі "Брат-3". Про це повідомляє Teleprogramma.pro. Голівудській зірці надіслали сценарій двох перших частин для ознайомлення.

Шоумен Стас Барецький розповів, що запропонував американській актрисі Дженніфер Еністон зіграти одну з ролей у так званому продовження культового фільму Олексія Балабанова "Брат". Про це повідомляє Teleprogramma.pro. Творець картини пояснив, що вже відправив артистці сценарій перших двох частин картини.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
"Актрисі сподобалися і роль, і фільм. Вона зізналася, що любить Росію. Зараз у нас питання в грошах. Дженніфер зарядила дуже велику суму - один мільйон доларів за один знімальний день. Це весь наш бюджет", - розповів він.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Барецький додав, що зйомки з голлівудською знаменитістю можна завершити протягом одного дня, тому в даний час він обговорює це питання з інвесторами. Крім того, шоумен заявив, що костюми для деяких персонажів "Брата-3" зшиє дизайнер Гоша Рубчинський.

Нагадаємо, Каменських підірвала Instagram фото в крихітному бікіні: куди там Кардаш'ян.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що ошалілі гітаристи Rammstein плюнули в обличчя Путіну просто на сцені: Ліндеманну точно не страшно потрапити до пекла.