Учасники легендарного німецького рок-гурту Rammstein буквально шокували своїх шанувальників під час виступу в Росії. Так, музиканти змусили російських фанатів попотіти через вельми пристрасний міцний чоловічий поцілунок.

Про це стало відомо завдяки повідомленню гурту в Instagram, пише портал "Політека".

"Росія, ми тебе любимо", — йдеться в повідомленні.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На одному з опублікованих фото видно, що гітаристи групи Пауль Ландерс і Ріхард Круспе поцілувалися на сцені. Це стало причиною бурхливої реакції з боку користувачів.

"Х'юстон, у нас проблеми", "Зараз гомофоби налетять", "Боже… Людям подарували грандиознейшее шоу, шикарну музику, охренительные враження… А вони про орієнтацію спори розпалюють, агрятся…", "Yes homo", "Після першого фото, закралася думка перепродати квиток. Хоча я розумів на концерт якої групи я його беру", "Чому вони цілуються", "запалити дупи гомофобів", — пишуть вони.

Уточнимо, що в Росії прийнято закон про "пропаганді гомосексуалізму". Діє він ще з 2003 року. Його метою є недопущення контакту дітей з гомосексуалізмом.

Нагадаємо, гітаристи Rammstein зробили "це" прямо на сцені: скріпи згвалтовані посеред Москви.

Як повідомляв Знай.uа Лобода провела дочку за лаштунки концерту Rammstein, Тілль допоміг: "До улюбленого ходила".

Знай.uа писав, Лобода на унітазі здивувала фанатів: закрилася там з фото Ліндеманна.