У Білорусі чоловік може отримати термін за репост кліпу Pussy відомої німецької групи Rammstein. Правоохоронні органи зацікавилися жителем міста Гродно Андрієм Головенко, який розмістив відео на своїй сторінці у Вконтакті в 2014 році. Про це передає місцеве видання Hrodna.life.

Rammstein

Через 4,5 року, 21 березня 2019 року відділ культурологічних експертиз Держкомітету судових експертиз в експертному висновку визнав кліп заборонений до показу та розповсюдження через наявність порнографічних сцен.

На підставі експертизи, Гродненський міжрайонний відділ Слідчого комітету постановив порушити проти хлопця кримінальну справу за ч. 2 ст. 343 УК (виготовлення та розповсюдження порнографії). Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 2 до 4 років.

Rammstein

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

25-річний Андрій зазначив, що шокований ситуацією.

"Відео додав у 2014 році і забув про нього. Я навіть і не знав, що за це можуть завести кримінальну справу. Знайшли запис, який я зробив майже 5 років тому. Провели експертизу і завели кримінальну справу. Я вважаю, що це ненормально", – розповів Андрій.

Раніше повідомлялося, що новий кліп культової німецької метал-гурту Rammstein під назвою Deutschland витік в мережу за кілька годин до офіційного релізу.

Відео, яке з великою ймовірністю є новою роботою музикантів, з'явилося зокрема, у Telegram-каналі спільноти 2ch. Офіційна прем'єра кліпу повинна відбутися 28 березня о 19:00.

Раніше ролик Rammstein викликав різку критику уповноваженого федерального уряду по боротьбі з антисемітизмом Фелікса Клейна і екс-голови Центральної ради євреїв у Німеччині Шарлотти Кноблох.

Нагадаємо, Тілля Ліндеманна застукали в обіймах нової білявки.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ліндеманн привітав росіян з Новим роком, вийшло принизливо і з матом.

Також Знай.uа писав, лідера гурту Rammstein прямо запитали про стосунки з Лободою.